Nikolaj Ehlers scorede et mål og blev noteret for en assist for Winnipeg Jets. Også Lars Eller kom på tavlen.

St. Louis. På bare et minut og to sekunder lykkedes det Winnipeg Jets at vende 0-1 til en 3-1-føring mod St. Louis Blues. Blandt andet på et perlemål af Nikolaj Ehlers.

Winnipeg endte med at vinde kampen 5-2 og snuppede dermed holdets femte sejr i træk i den bedste nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

Ehlers var en af tre spillere, som scorede i løbet af Winnipegs gyldne minut i starten af anden periode.

Danskeren viste fart og målfarlighed, da han opsnappede pucken og skøjtede hele vejen rundt bagom målet og smart listede 2-1-føringen i nettet.

NHL kårede på sin hjemmeside scoringen fra Ehlers til kampens flotteste mål.

14 sekunder forinden havde Patrik Laine udlignet til 1-1 for Winnipeg, og 48 sekunder efter Ehlers-scoringen øgede Mark Stuart til 3-1.

På 62 sekunder lykkedes det dermed Winnipeg at etablere den føring, som endte med at afgøre kampen.

- Det var sindssygt. Det var hurtigt. Hvad kan man gøre? Vi var nødt til at forsøge at finde en vej tilbage i kampen.

- Det var bestemt nogle slemme minutter for os alle, siger St. Louis-keeper Jake Allen til nhl.com.

St. Louis Blues reducerede til 2-3 i den målrige anden periode, og det bragte spændingen tilbage i kampen.

Ehlers var med til at bringe roen tilbage hos Winnipeg, da han assisterede ved Mark Scheifeles 4-2-scoring i tredje periode. Laine lukkede kampen med målet til slutresultatet 5-2.

I en anden NHL-kamp viste Lars Eller, at Ehlers ikke er den eneste, der kan score flotte mål.

Lars Eller nettede en enkelt gang for Washington Capitals, som vandt 4-1 ude over Toronto Maple Leafs, der havde bænket målmand Frederik Andersen.

Også Lars Eller fik æren af at have scoret kampens flotteste mål, da han afsluttede et Washington-angreb med et kanonmål til 1-0 efter et kvarters spil.