Winnipeg vandt rent canadisk opgør i overtiden, mens Frederik Andersen og Toronto tabte topopgør mod Tampa.

Nikolaj Ehlers fik pucken i mål en enkelt gang, da Winnipeg Jets natten til fredag dansk tid vandt over Edmonton Oilers i den bedste nordamerikanske ishockeyliga.

Efter de tre perioder stod der 4-4 i det rent canadiske NHL-opgør.

Men efter bare 41 sekunders spil i overtiden lukkede Josh Morrissey kampen til Winnipegs fordel med scoringen til 5-4.

Det danske mål faldt i første periode, da Nikolaj Ehlers bragte Winnipeg foran med 2-1.

Mens Ehlers fik over 20 minutters spilletid, så var Patrick Russell, der er den seneste dansker til at få debut i i verdens bedste ishockeyliga, ikke med i truppen hos Edmonton.

I holdets forrige kamp mod St. Louis Blues fik Russell syv minutter på isen.

Oliver Bjorkstrand stod for en assist, da Columbus Blue Jackets hjemme besejrede Los Angeles Kings 4-1.

Frederik Andersen derimod havde ikke en af sine bedste dage, da Toronto Maple Leafs ude tabte til Tampa Bay Lightning. Den danske målmand blev passeret fire gange, mens Maple Leafs kun scorede et enkelt mål i topopgøret.

Tampa Bay fører Eastern Conference med 51 point efter 33 kampe. Toronto er nummer to med 43 point, men for 32 kampe.