Den danske ishockeykomet Nikolaj Ehlers lavede to point, da Winnipeg Jets slog Vegas Golden Knights med 7-4.

Winnipeg. Nikolaj Ehlers lavede to point, da Winnipeg Jets slog Vegas Golden Knights med 7-4 i verdens bedste ishockeyliga, NHL, natten til lørdag dansk tid.

Danskeren lagde op til kampens første scoring, da han lagde pucken an for Tyler Myers, som med et slagskud sendte den i mål.

Vegas kom tilbage i kampen og scorede to gange, før første periode var slut.

I anden periode udlignede Winnipeg dog, før det canadiske hold for alvor satte fart på i starten af tredje periode.

Her scorede holdet tre gange i periodens første seks minutter.

Det sidste mål var signeret af Nikolaj Ehlers, der tog pucken med sig bag om målet, før han lagde den ind bag Maxime Lagace i Vegas-målet.

Det var tredje kamp i træk, at Ehlers kom på pointtavlen. Danskeren har nu lavet 11 mål og ti assister i 26 kampe.

Begge hold fik scoret yderligere i den målrige kamp, der endte 7-4.

Med sejren stryger Winnipeg op på førstepladsen i NHL's Western Conference.

Holdet kan dog miste duksepladsen, når St. Louis Blues natten til søndag møder Minnesota Wild.

Winnipeg har 16 sejre, seks nederlag og fire nederlag i overtid. Det giver et enkelt point i NHL, hvis man taber i overtid.

Der var også andre NHL-danskere i aktion natten til lørdag.

Både Jannik Hansen og Mikkel Bødker var på isen for San Jose Sharks, der slog Florida Panthers med 2-1.

Dermed fortsætter San Jose en fin stime efter en svingende indledning på sæsonen. De seneste ti kampe har holdet således kun forladt isen uden point tre gange.

Holdet har 14 sejre, otte nederlag og to nederlag i overtid.

Dermed ligger San Jose i midten af Western Conference.

Oliver Bjorkstrand måtte nøjes med otte minutter på isen, da hans hold, Columbus Blue Jackets, slog Anaheim Ducks 4-2 på hjemmebane.

Columbus har dermed 16 sejre, otte nederlag og et enkelt nederlag i overtid.

Dermed ligger holdet også godt placeret i kampen om slutspilspladserne. Der er dog stadig et stykke vej, før det bliver afgjort, hvem der når slutspillet.