Nikolaj Ehlers leverede tre assister og blev kåres som en af kampens bedste, da Winnipeg Jets vandt klart.

Den danske ishockeyspiller Nikolaj Ehlers leverede en stærk præstation, da hans klub, Winnipeg Jets, natten til tirsdag dansk tid vandt udekampen mod Calgary Flames i NHL-ligaen med 5-1.

Efter kampen blev Ehlers endda kåret som en af kampens tre stjerner af nhl.com.

Ehlers leverede undervejs tre assister i sejren, der blev vundet efter perioderne 2-1, 2-0 og 1-0.

Calgary Flames kom faktisk foran i opgøret allerede efter to minutter, men Winnipeg fik altså vendt stillingen på hovedet i slutningen af første periode.

Nikolaj Ehlers leverede assisten, da Andrew Copp scorede til 4-1. Jeff Mcintosh/Ritzau Scanpix

Ehlers stod for anden-assisten, da Mark Scheifele scorede til 2-1.

I anden periode lavede Ehlers direkte assist til begge scoringer. Først servicerede han Scheifele, og dernæst nød Andrew Copp godt af danskerens oplæg.

Ehlers er nu noteret for 36 point i 36 kampe i denne sæson, efter at han har scoret 15 mål og er noteret for 21 assist.

Winnipeg ligger meget lunt i svinget til en plads i slutspillet. Holdet ligger på andenpladsen i North Division med 46 point for 36 kampe.