Det gik hedt for sig i fredagens ishockey-kamp mellem Frederikshavn og Odense.

Og i et tilfælde gik det ALT for hedt for sig. Under nogle skærmydsler flåede hjemmeholdets Kristian Jensen Odenses Lucas Bjerre Rasmussen ned på isen. Odense-spilleren mistede i faldet sin hjelm.

Men det stoppede ikke 18-årige Kristian Jensen i at sætte et hårdt slag ind i nakken på Lucas Bjerre Rasmussen, der blev slået bevidstløs og efterfølgende måtte behandles på isen og derefter sendes til observation på hospitalet.

Episoden var for meget for ishockey-fan Lars Schmidt fra Viborg, der lørdag aften valgte at anmelde Kristian Jensen for vold.

»Jeg har valgt at anmelde ham, fordi det, som han gør, er helt ude af proportioner og hører ingen steder hjemme,« fortæller Lars Schmidt til B.T.

Han er ikke fan af hverken Odense eller Frederikshavn - men han holder af sporten, og han er chokeret over den brutale hændelse.

»Jeg har set flere af de gamle ishockey-spillere herhjemme været ude og sige, at det er helt uacceptabelt. Og jeg har igennem årene fulgt med i nordamerikansk ishockey, og hvis dette var sket derovre, så var han blevet slået ihjel.«

»Når man ligger på isen og har hjelmen af...så er det helt hjernedødt, at han slår ham i hovedet. Kristian Jensen burde ikke spille ishockey mere,« siger Lars Schmidt og fortsætter:

»Jeg skal i hvert fald ikke have sønnen med ind til dette. Hvis vi vil se sådan noget, så kan vi købe billet til et Mark O. Madsen-show (kampsporten MMA, red.).«

Henrik Dahl, vagtchef hos Nordjyllands Politi, siger:

»Jeg kan ikke bekræfte, om der er kommet en anmeldelse, da jeg ikke er vidende om det. Ham, der kan give oplysninger om det, møder mandag klokken 8.00.«