Danmarks U20-herrer var foran 2-0 mod Hviderusland og endte med at vinde kampen efter overtid og straffeslag.

Hviderusland var bagud med 0-2, men fik senere udlignet mod Danmarks U20-ishockeyherrer, som endte med at vinde den dramatiske kamp 3-2 efter overtid og straffeslag.

Den danske sejr betyder, at Danmark forbliver i A-gruppen. I tirsdags vandt Danmark det første indbyrdes opgør mod hviderusserne.

I torsdagens kamp kom danskerne bedst fra start med to scoringer i første periode.

Det første mål blev sat ind af den 19-årige Herning-spiller Daniel Nielsen halvvejs inde i første periode, mens 18-årige Jonas Røndbjerg fordoblede føringen kort efter.

Der blev ikke scoret i anden periode, men i tredje periode blev et par udvisninger dyre for Danmark.

Hviderusland scorede to gange i power play ved først Maxim Sushko og godt et minut senere ved Ilya Litvinov.

Dermed stod det helt lige efter tredje periode, og kampen skulle ud i ti minutters overtid.

Her blev der ikke scoret, så holdene skulle afgøre det hele på straffeslag.

Jonas Røndbjerg scorede det sidste og altafgørende mål på straffeslag efter en misser fra hviderussiske Igor Martynov.