Ishockeyklubben Copenhagen Lions gik onsdag konkurs. Det oplyser Danmarks Ishockey Union (DIU) på sin hjemmeside torsdag.

DIU oplyser, at unionen trækker københavnerklubbens hold fra alle turneringer.

»Alle fremtidige kampe med Copenhagen Lions er derfor aflyst,« lyder meldingen fra DIU.

Bestyrelsen i Copenhagen Lions har fået at vide af Københavns Kommune, at klubben "ikke længere har adgang til offentlige faciliteter, idet foreningen ikke kan opretholde sin godkendelse som folkeoplysende forening".

»Med andre ord er istiden i Ørestadens Skøjtehal hermed også med øjeblikkelig virkning inddraget,« forklares det.

Sø- og Handelsretten har udpeget advokat Morten Bjerregaard fra Bjerregaard Advokatfirma som kurator.

Og kuratoren, der skal sørge for mindst muligt tab for kreditorerne, melder allerede om problemer i konkursboet.

»Kurator har fra en række kilder fået oplysninger om tyverier af aktiver i perioden op til konkursen. Hele førsteholdets udstyr var ifølge oplysninger fra medlemmer til stede i hallen i fredags til kampen mod Rødovre, som blev aflyst. Ved kurators besigtigelse straks efter konkursen var udstyret væk, og en del af lokalerne fremstod 'ribbede',« lyder det i en fælles udtalelse fra DIU og kurator.

Kurator har orienteret Københavns Politi om situationen og håber, at oplysninger fra klubbens medlemmer og andre kan bringe aktiverne tilbage.

»Det er kurators håb, at der er tale om en misforståelse, og at nogle personer har fjernet aktiverne for netop at beskytte mod tyveri, og at disse personer vil udlevere aktiverne til kurator i løbet af de nærmeste dage,« lyder det fra kurator.

/ritzau/