Dette syn mødte Thomas Friberg tirsdag aften.
Dette syn mødte Thomas Friberg tirsdag aften.

Thomas Friberg fik sig en overraskelse, da han tirsdag aften tog til ishockeykamp i Aalborg.

Direktøren for Rungsted Seier Capital fik nemlig skrællet sin bil på parkeringspladsen ved Gigantium, hvor hans hold tabte 1-2 efter straffeslag i Metal Ligaen.

Dæk og fælge var stjålet på hans BMW, som Friberg parkerede kl. 18.30.

Kl. 20.45 blev hans navn kaldt over højtalerne i arenaen af vagtpersonalet, og så kunne han ved selvsyn konstatere omfanget af skaderne, da han kom udenfor.

Det var dette syn, der mødte ham:

»Jeg ved ikke, om det var tilfældigt, at det var min bil, eller om det var møntet på mig som person,« siger Thomas Friberg, der efterfølgende måtte køre med spillerbussen hjem fra Aalborg til Sjælland, til BT.dk.

Skaderne løber ifølge ishockeydirektøren op i 75.000-100.000 kroner, som Thomas Friberg håber, at forsikringen betaler. Selvrisikoen på 8.000 kroner skal han som minimum betale.

Direktøren ønsker ikke at sende en hård tackling i retning af rivalerne fra Aalborg Pirates.

»Det er jo ikke Pirates, som ejer Gigantium. Pirates er bare lejere. Hvis det er korrekt, at det er sket flere gange på det seneste, som en vagt fortalte mig, så syntes jeg i højere grad, det er Gigantium, der svigter både mig og deres øvrige kunder,« siger Thomas Friberg.

hepås

Fra Aalborg beklager man epsioden, som Rungsted-direktøren var udsat for.

»Vi er dødtrætte af, at han har fået sådan en oplevelse,« siger Jørgen Smed til BT.dk.

Han er leder af Aalborg Idrætspark, hvorunder Gigantium hører, og han tilføjer

»Men det er utroligt svært at gardere sig mod. Det er jo en offentlig parkeringsplads, og det kunne være sket alle mulige andre steder end hos os,« siger Jørgen Smed.

Han bekræfter, at der for nylig har været en anden episode på parkeringspladsen. Også i forbindelse med en Aalborg Pirates-kamp. Mellem jul og nytår var lokalrivalerne Frederikshavn White Hawks på besøg til et udsolgt opgør.

UAE FORMULA ONE GRAND PRIX

»Her var der 5.000 mennesker 30. december,og så kan man selv regne ud, hvordan det har været. Der var gang i den. Her fik en bil smadret en rude, og der var lidt anden tumult i forbindelse med den ishockeykamp,« siger Jørgen Smed:

»Men det er også, hvad vi har haft af den slags inden for det seneste år. Og vi har vel omkring 100 arrangementsdage i Gigantium om året,« siger Jørgen Smed.

Han vil nu overveje, om man fra Aalborg Idrætsparks side nu skal ændre på proceduerne for at forhindre gentagelser i fremtiden.

»Vi havde for cirka tre år siden to-tre lignende eksempler i forbindelse med Aalborg Håndbolds kampe, og der lavede vi en aftale med dem om, at vi sendte nogle vagter ud en gang mellem, og så gik det i sig selv igen. Og når sådan noget sker igen, må vi da se på, om vi skal sende nogle vagter ud igen. Men det er utroligt svært at gardere sig mod, for folk holder jo ikke kun hos os, men mange andre steder i området,« siger Jørgen Smed.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.