Mikkel Bødker stjal pucken og sendte San Jose foran 2-1 i kampen, som californierne vandt 3-2 over Winnipeg.

Winnipeg. Der var danskermøde i verdens bedste ishockeyliga, NHL, natten til tirsdag, og både Mikkel Bødker og Nikolaj Ehlers blev noteret for point i kampen.

Det endte dog med at blive Mikkel Bødker og San Jose Sharks, der vandt 3-2 over Nikolaj Ehlers og Winnipeg Jets.

Ved stillingen 1-1 efter syv minutter i tredje periode var Mikkel Bødker vågen, da han opfangede en aflevering fra Patrik Laine og satte mod Winnipegs mål.

Her holdt danskeren hovedet koldt og smækkede resolut pucken ind bag Connor Hellebuyck i målet.

2-1 til San Jose.

Da der resterede 30 sekunder, gjorde Joe Pavelski det til 3-1 til San Jose.

Og så hjalp det ikke hjemmeholdet, at Nikolaj Ehlers i de døende sekunder blev noteret for en assist, da Mark Scheifele reducerede til 2-3.

Jannik Hansen sad igen over for San Jose Sharks, som danskeren skiftede til fra Vancouver Canucks kort inden transferdeadline.

Det var Mikkel Bødkers tredje scoring i de seneste fem kampe. Danskeren har i alt lavet ni scoringer og 13 assist i NHL-sæsonen.

21-årige Nikolaj Ehlers har lavet 21 scoringer og 32 assist.

I Washington blev Capitals' hjemmestime brudt, da Dallas Stars slog topholdet og Lars Eller med 4-2.

Washington havde ellers vundet 15 kampe på stribe hjemme i Verizon Center.