Seattle Kraken tabte trods Oliver Bjorkstrands scoring til 4-2 i tredje periode til Vegas Golden Knights.

Oliver Bjorkstrand var natten til onsdag dansk tid på pletten for Seattle Kraken, der stod over for Vegas Golden Knights i den bedste nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

Trods danskerens scoring til 4-2 for hjemmebaneholdet halvvejs inde i tredje periode, var den dog forgæves.

Seattle Kraken endte nemlig med at lukke to scoringer ind før kampens afslutning, hvorfor opgøret gik i forlænget spilletid.

Og i den forlængede spilletid skulle Alex Pietrangelo fra Vegas Golden Knights blot bruge tre minutter på at score det afgørende mål til 5-4.

Dermed blev Bjorkstrands 17. mål i sæsonen ikke et, der i retrospekt var den store fejring værd.

Nederlaget var det andet i træk for Seattle Kraken, der efter 64 kampe i sæsonen indfinder sig på en 11.-plads med 68 point.

Bjorkstrand, der har spillet 46 kampe, har foruden sine 17 mål leveret 29 assists.

Den 28-årige danske forward har spillet i Seattle Kraken siden skiftet fra Columbus Blue Jackets i 2022.