Ishockeyspilleren Oliver Bjorkstrand scorede natten til søndag sit første sæsonmål for Columbus Blue Jackets i NHL.

Desværre for den 22-årige dansker måtte Columbus på egen is se besejret med 4-6 af Los Angeles Kings.

Bjorkstrand udlignede til 2-2 efter otte minutter i en hæsblæsende første periode.

Danskeren fulgte op med en scoring, efter at Los Angeles-målmand Jonathan Quick netop havde blokeret et skud fra David Savard.

Oliver Bjorkstrand er nu oppe på sammenlagt 11 scoringer i verdens bedste ishockeyliga fordelt over tre sæsoner hos Columbus.

Efter danskeren mål skiftedes de to hold til at tage føringen, inden Los Angeles Kings med to scoringer i tredje periode sikrede sig sejren.

Columbus Blue Jackets er noteret for ti point efter otte kampe i den nystartede NHL-sæson. Los Angeles Kings har 13 point for syv kampe.