Oliver Bjorkstrand og Columbus tabte igen i Pittsburgh. Også nederlag til Bødker og Hansen i NHL-slutspillet.

Pittsburgh. De forsvarende Stanley Cup-vindere fra Pittsburgh Penguins tog også andet stik i slutspillet mod Oliver Bjorkstrand og Columbus Blue Jackets i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Pittsburgh vandt natten til lørdag dansk tid kampen med overbevisende 4-1. Natten til torsdag vandt holdet 3-1 og er nu kun to sejre fra at gå videre i slutspillet. Begge sejre er hentet på hjemmebane.

Mens Oliver Bjorkstrand fik 13 minutter på isen i den første kamp, måtte han denne gang nøjes med knap ti minutter.

Pittsburghs Sidney Crosby var flyvende med en scoring og to målgivende afleveringer.

I anden periode udlignede Brandon Saad for Columbus, men under et minut senere genoprettede Jake Guentzel hjemmeholdets føring med en scoring på en aflevering fra Crosby.

Selv om Columbus vandt skudstatistikken ved at fyre pucken 40 gange afsted mod buret, så lykkedes det ikke holdet at score igen. Derimod fjernede Pittsburgh i tredje periode al tvivl om udfaldet med yderligere to scoringer.

San Jose Sharks med danskerne Mikkel Bødker og Jannik Hansen på isen måtte se sig slået af Edmonton Oilers, der på egen is vandt 2-0.

Dermed er stillingen 1-1 i bedst-af-syv-serien, hvor San Jose Sharks har fordel af hjemmebane i de næste to kampe.