Oliver Bjorkstrand fik kigget to scoringer efter på video, og det resulterede i et godkendt og annulleret mål.

Ishockeyspilleren Oliver Bjorkstrand scorede en enkelt gang for Columbus Blue Jackets, som vandt 4-3 over Philadelphia Flyers i NHL efter overtid.

Bjorkstrand udlignede til 1-1 i midten af første periode. Danskeren modtog pucken og satte den højt og sikkert i nettaget.

Philadelphia-træner Scott Gordon mente ikke, at Bjorkstrands 1-1-mål skulle have været godkendt, fordi udeholdets målmand Brian Elliott blev forstyrret midt i skudforsøget af kontakt med en modspiller.

Dommerne genså målet på video og vurderede, at Columbus-spilleren Boone Jenner, som assisterede ved Bjorkstrands scoring, blev skubbet ind i målmanden af en modspiller. Derfor anerkendte de målet.

Bjorkstrand fik tre minutter senere annulleret en scoring, da han havde brugt skøjten bevidst til at bugsere pucken ind på en modspiller og i mål, vurderede dommerne.

Derefter var det Philadelphias tur til at få annulleret et mål, så der var gang i de kontroversielle kendelser i første periode.

Det lykkedes dog Philadelphia at scorede et regulært mål til 2-1 i slutningen af første periode.

Holdene skiftedes til at tage føringerne, og med to mål i træk vendte Columbus kampen på hovedet og førte 3-2.

Syv minutter før tid udlignede Travis Sanheim med sit andet mål i kampen til 3-3, og så skulle kampen ud i overtid.

Her blev Seth Jones den store helt for Columbus med 33 sekunder tilbage af overtiden.

Med sejren er Bjorkstrand og co. stadig godt placeret i forhold til at komme i slutspillet.

Columbus er placeret på tredjepladsen med 75 point efter 63 kampe i Metropolitan Division.

Columbus har dog blot et enkelt point ned til Carolina Hurricanes og Pittsburgh Penguins på fjerde- og femtepladsen i divisionen.