Frederik Andersen og Toronto Maple Leafs taber afgørende kamp til Columbus Blue Jackets.

Oliver Bjorkstrand og Columbus Blue Jackets er klar til slutspillet i den nordamerikanske ishockeyliga NHL efter en klar sejr på 3-0 over Toronto Maple Leafs og holdets danske målmand, Frederik Andersen.

Kampen var den femte og afgørende mellem de to hold.

I kamp fire lykkedes det Toronto at indhente en føring på tre mål i løbet af de afsluttende minutter og holde liv i håbet om at gå videre med en scoring i overtid.

I kampen natten til mandag dansk tid holdt Columbus Blue Jackets til gengæld fast i føringen, der var resultat af et mål i første periode og to mål i tredje periode.

Bjorkstrand havde tre skud på mål i de knap 11 minutter, han var på banen, men var ikke involveret i de tre scoringer. Frederik Andersen vogtede Torontos mål i næsten hele kampen ifølge NHL's hjemmeside.

I første runde af slutspillet om Stanley Cup-trofæet skal Blue Jackets møde Tampa Bay Lightning.

Der spilles bedst af syv kampe i slutspillet.