Winnipeg og Nikolaj Ehlers taber i overtid mod Tampa, mens Frans Nielsen scorer trøstemål i stort nederlag.

Tampa. Både Frans Nielsen og Nikolaj Ehlers satte point ind på målkontoen i lørdagens kampe i den bedste nordamerikanske ishockeyliga, NHL.

Men begge danskere gik fra banen som tabere.

Nikolaj Ehlers og Winnipeg Jets dog først efter overtid i kampen på udebane mod Tampa Bay Lightning.

Holdet fra Florida vandt 4-3 på en scoring 36 sekunder inde i overtiden. Efter de tre ordinære perioder var stillingen 3-3.

Nikolaj Ehlers bragte Winnipeg foran 3-2 efter syv minutters spil af tredje periode, men knap to minutter senere svarede hjemmeholdet igen ved Nikita Kucherov.

Frans Nielsen scorede et mål for sin klub, Detroit Red Wings, da holdet tabte 1-6 til St. Louis Blues. Danskeren scorede til 1-4 i tredje periode.