Aalborg indledte den nye sæson i Metal Ligaen med en sikker sejr på hjemmebane mod Odense.

Aalborg. Aalborgs ishockeyhold indledte fredag aften den nye sæson i Metal Ligaen i samme høje gear, som den seneste blev afsluttet.

Danmarksmestrene fra Nordjylland vandt således med 5-1 på hjemmebane mod Odense efter perioderne 2-0, 1-0 og 2-1.

Victor Panelin-Borg og Tobias Ladehoff satte Aalborg i gang med to scoringer inden for et minut i første periode.

Martin Højbjerg tegnede sig for de to næste scoringer, inden Oliver Anker Christensen udbyggede til 5-0 med fem minutter tilbage af kampen.

Odense nåede lige at pynte på facit til 1-5.

I Rødovre hentede Sønderjyske en sejr på 3-1. Stillingen var 1-1 efter anden periode, men sønderjyderne tog stikket med to mål i kampens sidste fem minutter.