Ishockeymestrene fra Rungsted Seier Capital tabte 3-6 til Aalborg Pirates, der øgede forspringet i toppen.

Ishockeyholdet Aalborg Pirates trækker fra i toppen af Metal Ligaen.

Nordjyderne vandt tirsdag aften 6-3 hjemme over de forsvarende mestre fra Rungsted Seier Capital og har nu ti point ned til nordsjællænderne.

Aalborg topper således Danmarks bedste ishockeyrække med 40 point efter 17 kampe, mens Rungsted er på andenpladsen med 30.

Kampen mellem de seneste to års ishockeymestre begyndte med en scoring til gæsterne fra Rungsted fire minutter inde i første periode.

Shane Hanna bragte Rungsted foran, og føringen holdt i resten af perioden.

Anden periode forløb ikke med samme succes for de forsvarende mestre, der først måtte se Julian Jakobsen udligne og dernæst Lasse Bo Knudsen bringe nordjyderne på 2-1, inden Hanna satte pucken i mål for anden gang til 2-2.

Dermed var alt åbent før tredje periode, og her indledte Tim Davison med at bringe Aalborg Pirates på 3-2. Rasmus Thykjær Andersson svarede igen for Rungsted, men det rakte ikke til point.

I kampens sidste fem minutter satte Felix Scheel, Julian Jakobsen og til sidst Jeppe Jul Korsgaard gæsterne på plads.

Frederikshavn White Hawks på tredjepladsen formåede ikke at hente en sejr hjemme mod Rødovre Mighty Bulls, der tog derfra med en sejr på 4-1. Rødovre ligger lige efter på fjerdepladsen.

Esbjerg Energy vandt ude 4-1 over Herlev Eagles, mens Sønderjyske fik fuld gevinst hjemme mod bundholdet Odense Bulldogs med en sejr på 2-0.