Ishockeykampen mellem London Knights og Niagara IceDogs i den canadiske juniorliga OHL (Ontario Hockey League red.) endte pludseligt brat torsdag aften.

Det skete efter uhyggelige scener, da Niagara IceDogs' målmand, den blot 17-årige Tucker Tynan, blev ramt af en klinge fra en modstanders skøjte.

I begyndelsen af ​​den anden periode mistede to spillere deres balance, og en af ​​modstanderne kolliderede med Niagara Icedogs målmand Tucker Tynan. (SE BILLEDE OG VIDEOER AF HÆNDELSEN LÆNGERE NEDE I ARTIKLEN)

De grimme billeder viste, hvordan den 17-årige Tucker Tynan lå liggende på isen i pine, mens blod strømmede ud fra målmandens ben.

Der gik ikke længe, før målmanden lå i en pøl af blod på isen.

Hurtigt blev alt udstyr revet af på stedet, da han modtag behandling af læger.

En chokeret tv-reporter begyndte sågar at appellere til tv-seere om at donere blod til den unge målmand.

Efter ti minutter blev Tucker Tynan bragt til hospitalet. Efterfølgende annoncerede klubben, at han var blevet opereret, og at operationen gik helt, som den skulle.

I en pressemeddelelse forklarede OHL, at kampen vil blive omspillet på et andet tidspunkt:

»Af hensyn til spilleren, lederne og publikum samt den alvorlige karakter af skaden på Niagara-målmanden Tucker Tynan er kampen blevet udsat, og den vil blive spillet på et senere tidspunkt,« står der i pressemeddelelsen.

Ontario Hockey League består af 17 hold fra Canada plus to fra Michigan og et fra Pennsylvania. Den betragtes som den fjerdebedste i Nordamerika efter NHL, AHL og college-ligaen NCAA.

Klubben meddeler i øvrigt, at Tucker Tynan nu står overfor en genoptræningsproces.