For første gang i otte år stod hun pludselig på scenen.

Filmende mobiltelefoner røg i vejret, publikum skreg, og internettet gik efterfølgende amok med Twitter-reaktioner som 'Jeg græder, jeg elsker hende så meget'.

For de fleste er den 26-årige amerikanske multikunstner Zendaya bedst kendt som skuespiller – senest i HBO-serien 'Euphoria' og de tre nyeste 'Spider-Man'-film.

Tidligere forsøgte hun sig også som sangerinde og udgav i 2013 albummet 'Zendaya', men efter en turné trak hun sig fra musikken og fokuserede på sit skuespil.

Indtil nu.

For lørdag aften på den amerikanske musikfestival Coachella overraskede hun alt og alle ved pludselig at gå på scenen under den britiske musiker Labrinths koncert.

Ifølge det britiske musikmedie NME var det hendes første musikalske liveoptræden i otte år, og her kunne de fremmødte se hende optræde med de to sange fra soundtracket til 'Euphoria'-serien 'All for Us' og 'I'm Tired'.

Se hendes optræden i videoen herunder:

På sociale medier som Twitter er det efterfølgende væltet ind med positive reaktioner, ligesom Zendaya i en såkaldt Instagram-story retter en tak til publikum og Labrinth:

'Jeg kan ikke udtrykke min taknemmelighed for denne magiske aften. Tak til Labrinth for at invitere mig og give mig det mest trygge rum at være i på scenen.'

Hun fortsætter:

'Og til aftenens publikum, wow! Mit hjerte er helt fyldt op. Jeg kan ikke takke jer nok for den kærlighed, jeg har modtaget i aften. Det fik alle mine nerver til at forsvinde. Jeg er så taknemmelig.'

Zendaya er kæreste med sin 'Spider-Man'-kollega Tom Holland. Her er de sammen til en premiere i 2021.
Zendaya er kæreste med sin 'Spider-Man'-kollega Tom Holland. Her er de sammen til en premiere i 2021. Foto: Jordan Strauss
Vis mere

Det er uvist ,om Zendaya vælger at følge op på sin optræden, eller om det var en engangsforestilling.

Sidste forår skrev hun i en opdatering på Twitter, at hun havde trådt væk fra musikken af flere grunde – men tilføjede, at hun stadig elskede det.

Herunder kan du høre seneste afsnit af B.T.s podcast 'Det vi taler om':