Taylor Swift spiller for propfyldte stadions Hun er måske den mest populære popstjerne i verden lige nu. Og det smitter af på hendes nuværende flamme.

I søndags blev hun spottet til en amerikansk fodboldkamp, hvor hun havde en rød fodboldtrøje med tallet 87 på fronten. Tallet refererer til Chiefs-spilleren Travis Kelce.

Det har fået rygterne om deres forhold til at eksplodere. Rygterne blev ikke mindre af, at Taylor Swift sad sammen med spillerens mor under kampen.

Swift-effekten

Dagen efter satte Taylor Swift-effekten ind.

Det kan nemlig godt svare sig økonomisk at blive set med superstjernen. 

Mandag steg salget af den røde trøje med 400 procent. Salget er så stort, at trøjen nu er blandt de fem mest solgte trøjer i hele den amerikanske fodboldliga. Det skriver avisen New York Post.

Efter kampen blev fodboldspilleren og popstjernen spottet forlade kampen sammen. De blev set køre til en eksklusiv restaurant i Kansas City.

Travis Kelces profil på Instagram har efter kampen også fået mere end 300.000 nye følgere.

Endnu ikke bekræftet

Taylor Swift har ikke officielt bekræftet forholdet, men der har været spekuleret om romancen mellem de to hen over sommeren.

Travis Kelce har tidligere sagt i en podcast, at han gerne ville møde Swift til en af hendes koncerter. 

Her havde han planlagt, at han ville give et venskabsarmbånd til popstjernen med sit nummer på.

Desværre mødte han ikke Taylor Swift til koncerten. Hun taler nemlig ikke før og efter en koncert. Det skriver sportsmediet ESPN.

Det gik dog alligevel – og sportsstjernen fik kontakt til Taylor Swift, som han nu kan bryste sig af at have spillet kamp for. 

Travis Kelce spiller en hjemmekamp igen den 12. oktober, så her er der endnu en chance for, at Taylor Swift vil være på tilskuerrækkerne igen og heppe.