Fans af det britiske kongehus har i flere dage slået lejr for at sikre sig en plads på forreste række til kroningen af kong Charles og dronning Camilla.

Fredag fik nogle af de dedikerede tilhængere sig noget af en overraskelse, da de pludselig fik lov til at hilse på selve hovedpersonen til den store begivenhed.

Pludselig dukkede kong Charles nemlig op ude foran Buckingham Palace, flankeret af sin søn Prins William og Williams ægtefælle prinsesse Kate.

Ifølge The Guardian udbrød der pludselig stor jubel blandt de camperende royalister, da overhovedet af det britiske kongehus stod få meter fra dem.

Flere af de ventende fans har klædt sig ud i dagens anledning. Her ses en tilskuer, med en maske, hvorpå der står 'Mommy would be proud', som en reference til den afdøde Dronning Elisabeth.
Flere af de ventende fans har klædt sig ud i dagens anledning. Her ses en tilskuer, med en maske, hvorpå der står 'Mommy would be proud', som en reference til den afdøde Dronning Elisabeth. Foto: TOBY MELVILLE
Vis mere

Kongen, prinsen og prinsessen gav hånd til flere af tilskuerne, der var synligt begejstrede for besøget.

Daily Mail beskriver, hvordan en af tilskuerne til det pludselige besøg udbrød, at »det er den bedste dag i hele mit liv«.

Mediet beretter, at flere af tilskuerne spontant begyndte at synge 'God Save the King', der er Storbritanniens nationalsang.

Lørdag bliver kong Charles og dronning Camilla officielt indsvoret som konge og dronning af Storbritannien.

Også Prinsesse Catherine - populært kaldet Kate, mødte op for at hilse på de glade britter.
Også Prinsesse Catherine - populært kaldet Kate, mødte op for at hilse på de glade britter. Foto: BEN STANSALL
Vis mere

Vil du være opdateret på de store historier til kroningen inden årtiers største royale begivenhed? Lyt til seneste afsnit af B.T.s podcast 'Kongehuset bag kulissen' herunder, eller hvor du hører dine podcasts.