Skuespiller og komiker Russell Brand bliver lige nu anklaget i ifølge flere internationale medier for voldtægt, overgreb og kontrollerende adfærd af flere kvinder. 

Nu er han blevet politianmeldt, oplyser en talsmand for Metropolitan Politi, skriver The Guardian. 

»Søndag modtog Met en anmeldelse om seksuelt overgreb, der angiveligt skulle have fundet sted i Soho i det centrale London i 2003. Betjente er i kontakt med kvinden og vil give hende al støtte,« lyder det fra talsmanden. 

Anmeldelsen kommer efter, at det britiske politi var ude og opfordre kvinder, der mener at have været udsat for overgreb af Russell Brand, om at anmelde sagerne.

Udover politianmeldelsen bliver skuespillerens professionelle liv altså også ramt nu. 

Flere af hans shows på hans igangværende 'Bipolarisation tour' bliver nemlig aflyst. 

I en pressemeddelelse lyder det, at de sidste velgørenhedsshows for afhængighed bliver udskudt på ubestemt tid. Det skriver The Sun

'Vi bryder os ikke om at gøre det, men vi ved, at I vil forstå det,' afsluttes pressemeddelelsen ifølge mediet. 

Det sker efter, at fire kvinder har beskyldt Russell Brand for seksuelle overgreb på forskellige tidspunkter mellem 2006 og 2013.

Russell Brand afviser dog alle anklager i en video, som han har delt på sin YouTube-kanal.

Og det har altså også fået hans far til at tage ordet. 

Ron Brand, der er 80 år gammel, er nemlig hastet til tasterne for at forsvare sin søn: 

»Er det her virkelig det vigtigste, der sker i verden? Indvandrere? Leveomkostninger? 10.000-vis af dræbte i Ukraine? Hvem prioriterer på BBC News?,« skriver han på Facebook ifølge The Independent, og tilføjer:

»Hvem driver i virkeligheden denne vendetta? Der er mange, der har svært ved at betale deres regninger. De udokumenterede beskyldninger, der er 15 år gamle, får hovedrollen på BBC News?«

Forsvaret af sønnen kommer efter flere beskyldninger mod den britiske skuespiller. Beskyldningerne kom frem tidligere på ugen, efter en undersøgelse foretaget af de britiske aviser Sunday Times samt tv-stationen Channel 4.

Russell Brand har tidligere været gift med Katy Perry, og har to børn med sin nuværende hustru, Laura Brand. Parret venter også et tredje barn nu.