Hvis man har fulgt kendissen, rigmandsdatteren og sangeren Paris Hilton, har man sikkert set 'Harajuku Bitch' før.

Harajuku Bitch er nemlig en af Hiltons mest kendte følgesvende og tilbehør.

Chihuahuaen, der er opkaldt efter popmusikeren Gwen Stefanis tidligere gruppe 'Harajuku Girls', har nemlig været et af Paris Hiltons kendte kæledyr i lang tid.

Men nu er livets skjorte blevet for kort for Harajuku Bitch.

Hunden er nemlig afgået ved døden.

Det skriver Paris Hilton i et opslag på Instagram.

I opslaget lægger Paris Hilton vægt på, at hunden har været en del af hendes liv meget længe.

»Du er måske fysisk borte, men dine poters aftryk på mit liv kommer aldrig til at forsvinde,« skriver hun blandt andet i opslaget.

Hunden, der i følge opslaget 'altid var der, fra glitter og glamour, til de stille øjeblikke', var for Paris Hilton en 'lille bitte kugle af kærlighed, der kunne oplyse selv de mørkeste øjeblikke', som hun skriver i det dybtfølte opslag.

I opslaget skriver hun, at chihuahuaen med det japansk klingende navn blev hele 23 år gammel.

Til sammenligning er den ældste nulevende hund, der er registreret i Guinness rekordbog, 30 år gammel. Hunden, der bærer navnet Bobi, slog tidligere i år netop en chihuahuaen af tronen, der var 23 år gammel.

Hvis det er rigtigt, at Paris Hilton hund Harajuku Bitch blev 23 år gammel, har den altså været lige så gammel som den hund, der er officielt anerkendt som verdens næstældste nulevende hund.

Opslaget, hvor Paris Hilton mindes sin firbenede følgesvend, afsluttes med hashtagget 'TheOGQueen', der på dansk betyder noget i retningen af 'den originale gangsterdronning'.