»Jeg drak ikke dengang, men da jeg havde taget en eller to tåre, blev jeg med det samme svimmel. Jeg ved ikke, hvad de havde puttet deri, men jeg går ud fra, at det var en 'roofie' (rohypnol, red.)«.

Sådan fortæller mediepersonligheden Paris Hilton i et interview med Glamour UK, hvor hun åbner op om en traumatisk oplevelse.

Som 15-årig fik hun nemlig puttet bedøvende stoffer i sin drink og blev voldtaget.

»Mig og min veninde tog derhen (et storcenter, red.) næsten hver weekend. Det var vores yndlingsting at lave, og de her ældre fyre hang altid ud ved butikkerne, og vi snakkede med dem og gav dem numrene til vores personsøgere,« fortæller hun.

En dag blev hun og hendes veninde inviteret med hjem til en af fyrene, og det var her, det gik galt, da hun fik en drink, som hun er sikker på var bedøvet.

Da hun få timer senere vågnede, var hun ikke i tvivl om, hvad der var sket.

»Jeg huskede det. Jeg fik syn om ham ovenpå mig, der dækkede min mund, mens han hviskede i mit øre, 'du drømmer, du drømmer'.«

Det er ikke første gang, hun fortæller om traumatiske oplevelser med overgreb i sin ungdom. Oplevelser, som hun havde blokeret fra sin hukommelse, indtil historier fra andre overlevere fik hende til at huske, hvad hun havde oplevet.

Hun har blandt andet fortalt om seksuelle overgreb på Utah's Provo Canyon School.

Ifølge den i dag 42-årige Paris Hilton blev både hun og andre unge kvinder udsat for 'underlivsundersøgelser' af stedets ansatte, mens hun gik der.

»Meget sent om natten ville de tage mig og de andre piger ind i et rum, hvor de ville lave lægelige undersøgelser på os. Det var ikke en læge, men forskellige ansatte, der ville få os til at ligge på et bord og stikke deres fingre op i os,« lød det.