Flere kvinder anklager lige nu skuespiller og komiker Russell Brand for voldtægt, overgreb og kontrollerende adfærd. 

Han afviser alle anklager i en video, som han har delt på sin YouTube kanal

Men nu fortæller en af kvinderne, at hun som 16-årig blev manipuleret til at indlede et forhold til den dengang 30 årige Russell Brand. 

Det gør hun til BBC Radio 4's program 'Woman's Hour,' skriver Sky News

»Russell 'groomede' mig og bad mig om at gemme hans nummer på min telefon under et andet navn. Han fortalte mig også, hvad jeg skulle sige til mine forældre,« forklarer 'Alice,' der er anonym, til mediet. 

Hun fortæller i programmet, at hun angiveligt sendte en sms til Brand, hvor hun skrev, at hun kun var 16 år inden deres første date. Hun tilføjer så, at skuespilleren blot skrev 'o.k., men vi har stadig en aftale om middag kl. 19.30?' 

Under deres forhold blev hun også hentet fra skole af en chauffør fra BBC, hvor Russell Brand på daværende tidspunkt arbejdede. Her blev hun altså, ifølge hende, hentet og bragt fra skole hjem til skuespilleren. 

De havde angiveligt et forhold i tre måneder, hvor 'Alice' forklarer, at hun var efterladt med en følelse af at være 'billig og beskidt.' 

'Alice' uddyber, at hun endda kontaktede Russell Brands agent tilbage i 2020 for at fortælle sin historie. Men at der ingenting skete dengang. 

En talsmand fra samme agentur fortæller til The Times, at Brand på daværende tidspunkt benægtede anklagerne, men at det nu er gået op for dem, at de blev 'frygteligt vildledt' og efterfølgende har brudt alle bånd til skuespilleren. 

Brand beskyldes af fire kvinder, der siger, at de blev udsat for seksuelle overgreb på forskellige tidspunkter mellem 2006 og 2013.

Andre har anklaget ham for en kontrollerende og krænkende adfærd.

Anklagerne kommer efter en undersøgelse foretaget af de britiske aviser Sunday Times og The Times samt tv-stationen Channel 4.

Russell Brand afviser alle anklager fra de fire kvinder. Ifølge ham var der i alle tilfælde samtykke fra kvinderne.

»De her beskyldninger angår et tidspunkt, hvor jeg var meget i medierne. Jeg var i aviserne, jeg var med i film, og, som jeg også har fortalt detaljeret om i mine bøger, var jeg meget promiskuøs,« forklarer han i en video delt på YouTube.

Britisk politi er også gået ind i sagen og opfordrer kvinder, der mener at have været udsat for overgreb, om at anmelde sagerne.