Flere internationale medier har skrevet, at Taylor Swift er blevet single.

Men hverken den 33-årige popstjerne eller hendes kæreste gennem de sidste seks år, den engelske skuespiller Joe Alwyn, har bekræftet rygterne om deres brud – men nu er der dukket en detalje op, som fans tager som en bekræftelse.

Taylor Swift har nemlig ændret på setlisten til sin igangværende 'Eras'-turné, skriver PageSix.

For hendes famøse kærlighedssang 'Invisible String' til netop 32-årige Joe Alwyn er blevet skiftet ud med sangen 'The 1'.

En sang, der indeholder teksten: 'Det kunne have været sjovt, hvis du var den eneste ene'.

Taylor Swift er i øjeblikket på sin 'Eras'-turné rundt i hjemlandet USA, hvor en ændring i setlisten har fået folk til at spekulere i hendes rygtede brud fra kæresten gennem seks år, skuespilleren Joe Alwyn.
Taylor Swift er i øjeblikket på sin 'Eras'-turné rundt i hjemlandet USA, hvor en ændring i setlisten har fået folk til at spekulere i hendes rygtede brud fra kæresten gennem seks år, skuespilleren Joe Alwyn. Foto: SUZANNE CORDEIRO
Vis mere

På sociale medier bider flere fans nu også fast i setliste-ændringen.

'At udskifte 'Invisible String' med 'The 1' har måske været mere intentionelt, end vi havde troet, men jeg nægter at tro, det er sandt,' skriver en fan eksempelvis på TikTok til en video af hende, der græder.

'Jeg indser nu, hvorfor Taylor udskiftede 'Invisble String' med 'The 1',' skriver en anden.

Taylor Swift og Joe Alwyn har gennem hele deres forhold været notorisk private – og også udtalt sig om, at det netop var deres plan at holde forholdet helt privat.

»Jeg tror, vi har været succesfulde med at være meget private, og den er nu sunket ind for folk,« sagde Joe Alwyn til Vogue i 2018.

»Vi har sammen valgt, at vi ville have, at vores forhold skulle være privat,« fortalte Taylor Swift ligeledes i sin dokumentar 'Miss Americana' fra 2020.

Den engelske skuespiller Joe Alwyn skulle angiveligt ikke længere danne par med Taylor Swift, som han har været sammen med de sidste seks år.
Den engelske skuespiller Joe Alwyn skulle angiveligt ikke længere danne par med Taylor Swift, som han har været sammen med de sidste seks år. Foto: Evan Agostini
Vis mere

Gennem deres seks år sammen er parret også kun blevet spottet sammen en håndfuld gange.

De skulle have mødt hinanden ved Met Gala i 2016 og stået frem som kærester året efter.

Taylor Swifts amerikanske 'Eras'-turné har fået navn efter hendes mange musikalske æraer. Hver koncert skulle vare tre timer og byde på hele 44 sange fra sangerindens kartotek – foruden nu altså også 'The 1'.

Flere af Taylor Swifts hit handler om hendes tidligere forhold, hvilket også har givet ekstra opmærksomhed til hendes datingliv.

Hendes tidligere forhold indeholder da også flere genkendelige navne, som John Mayer, Harry Styles, Jake Gyllenhaal og Tom Hiddleston.