Netflixdokumentaren 'Tiger King' tog hele verden med storm, da den rullede over skærmen.

Siden er den ene af hovedpersonerne, Joe Exotic, blevet sendt i fængsel, og nu er der også nyt om en af de andre karakterer, som fyldte i programmet.

For Carole Baskin, som Joe Exotic i øvrigt mente havde slået sin første mand ihjel og fodret sine tigre med hans rester, har nu besluttet sig for at lukke sit redningscenter for store kattedyr.

Det skriver Guardian.

I en udtalelse forklarer Carole Baskins nuværende mand, Howard Baskin, at det 30 år gamle center, som ligger i Tampa, USA, er gået med til at give de fleste af sine kattedyr til Turpentine Creek Wildlife Refugee, som ligger i Arkansas.

Hr. og fru Baskins understreger dog, at de vil blive ved med at finansiere dyrenes pleje resten af deres liv.

Årsagen til, at centret må lukke, er blandt andet stigende omkostninger. Parret mener ikke, at de med god samvittighed kan blive ved med at bruge flere penge pr. dyr, når midlerne i stedet kan omfordeles til projekter, der forhindrer dyrene i at uddø i naturen.

Derfor betragter de det nu som en win-win-situation, at de både kan sørge for 'deres' kattedyr, som har været i fangenskab, og investere midler i projekter, der skal sikre de dyr, der lever i naturen.

Hos Turpentine Creek Wildlife Refugee er man da også glad for, at man nu kan overtage dyrene, da man mener, at man deler værdisæt og ideologi med Carole og Howard Baskin.

Virakken om 'Tiger King' fik faktisk politiet til at genåbne sagen om Carole Baskins første mands forsvinden i 1997. Carole Baskin har hele tiden bedyret sin uskyld, men har ellers holdt sin mund lukket og nægtet at tale med myndighederne.