Meghan Trainor har det seneste døgn været under stor kritik.

»Fuck skolelærere, mand,« sagde sangerinden i sin podcast 'Working On It', og det udsagn behagede ikke alle lyttere.

Men nu undskylder Meghan Trainor i en TikTok-video for sin kommentar om skolelærere:

»Det er ikke sådan, jeg har det. Jeg var opkørt.«

En bruger på TikTok har delt et klip fra podcasten, som er gået viralt.

'Sikke et slag i ansigtet,' skriver en bruger på platformen i en kommentar.

'Lad ikke en dårlig lærer gå ud over alle lærere. Vi prøver meget hårdt, og vi arbejder hårdt. Jeg elsker mine elever,' skriver en anden.

I episoden har Meghan Trainor besøg af influenceren Trisha Paytas, og i podcasten snakker de to om deres forhold til skolelærere gennem deres opvækst.

»Jeg havde Trisha Paytas som gæst på podcasten, og jeg kendte hendes – og min mands – historie med lærere, og jeg blev også selv mobbet af nogle lærere,« forklarer hun i videoen.

Meghan Trainor, der er gravid med sit andet barn, har før fortalt i sin podcast, at hendes børn skal hjemmeskoles, skriver blandt andet E News.

»Lige der blev jeg vred og sagde 'F … lærere', 'F … de specifikke mennesker dengang.' Men jeg mente det ikke til alle lærere. Jeg elsker lærere, jeg kæmper for dem. Jeg synes, de har det hårdeste job, og de er underbetalte.«

»Jeg undskylder til alle de lærere, jeg fik til at få det dårligt. Fremover vil jeg minde mig selv om, at mine ord bestemt kan have konsekvenser, og jeg vil være forsigtig,« siger sangerinden slutteligt i videoen.

Meghan Trainor delte i sidste uge et uddrag fra sin kommende bog. Her fortæller hun, at hun blev diagnosticeret med PTSD efter fødslen på sit første barn.