I serien var de bedste venner. I virkeligheden kan de ikke udstå hinanden.

Nogenlunde sådan kan forholdet mellem Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall, som spillede slyngveninder i hitserien 'Sex and the City', opsummeres. 

Derfor var det måske heller ikke så overraskende, omend skuffende for mange fans, at Kim Cattrall heller ikke dukkede op i spinoff-serien 'And Just Like That', der udkom sidste år. Ifølge hende selv var hun ikke engang blevet spurgt, om hun ville være med.

Men nu er der gode nyheder, for Kim Cattrall og 'Samantha' er med i sæson to. Det skriver en lang række medier som The New York Post og Variety, hvor førstnævnte har fået bekræftet det af HBO, som producerer serien.

Det er dog ikke, fordi fans skal forvente, at hun kommer til at stjæle billedet. Hun er nemlig kun med i én scene, forlyder det. Det er heller ikke, fordi forholdet til Sarah Jessica Parker på magisk vis er helet. Ifølge Variety optog Kim Cattrall sin scene 22. marts uden hverken at se de andre tre stjerner i serien eller seriens skaber, Michael Patrick King.

En ikke navngiven person, som er en del af produktionen, fortæller The New York Post, at det hele er foregået meget hemmelighedsfuldt, og at mange på settet var overraskede over, at Kim Cattrall pludselig dukkede op.

Kim Cattrall vendte 'Sex and the City'-universet ryggen, da hun takkede nej til den tredje film tilbage i 2016. Det gjorde hun, fordi hun ikke kunne lide den udvikling og historie, der var lagt op til for 'Samantha'.

I første sæson af 'And Just Like That' løste forfatterne det manglende problem med Kim Cattrall ved at sende hendes karakter til London for at drive et PR-bureau.

Du kan læse mere om Kim Cattrall og Sarah Jessica Parkers uvenskab her.