Den amerikanske filmproducent, og eksmand til modellen Emily Ratajkowski, Sebastian Bear-McClard, er havnet i et stormvejr.

Han bliver nemlig anklaget for grooming og krænkelser af flere unge kvinder.

Det skriver Variety, der har fået fat i en udtalelse fra en 24-årig kvinde, som ifølge mediet er blevet sat i forbindelse med en juridisk sag med Sebastian Bear-McClard.

Variety kommer dog ikke nærmere ind på omfanget af sagen.

I sin udtalelse påstår den 24-årige kvinde, at Sebastian Bear-McClard via Instagram i 2016 rakte ud til hende, der dengang var 17 år. Han tilbød hende at gå til casting på en mindre rolle til filmen 'Good Time'.

Den unge kvinde var blevet lovet at indspille en scene med Robert Pattinson, men aftalen viste sig at være en anden, da hun ankom til settet og blev sat overfor en anden unavngiven skuespiller i en nøgenscene.

»Jeg var fuldkommen overrasket og følte mig rædselslagen. Min bekymring blev kun værre, da skuespilleren ud af ingenting hviskede i mit øre om, 'han måtte stikke den ind', mens der blev filmet. Jeg sagde 'Nej',« lyder det fra den i dag 24-årige kvinde i erklæringen.

Ifølge Variety er udtalelsen en ud af tre, der tegner et billede af filmproducenten som en person, der forgreb sig på unge kvinder. En anden ung kvinde anklager ham for at have groomet hende gennem Instagram som 18-årig, skriver Variety.

Ifølge en udtalelse, som mediet har fået fat i, beskriver hun en hændelse under et møde med filmproducenten. Her skulle de to have kysset, men det eskalerede og ifølge erklæringen trængte han ind i hende uden samtykke eller kondom.

Sebastian Bear-McClard har gennem en talsperson nægtet at kommentere beskyldningerne til Variety. Emily Ratajkowski har heller ikke kommenteret beskyldningerne.

Filmproducentens tidligere samarbejdspartnere, Josh og Benne Safdie har til Variety udtalt, at da virksomheden, Elara Pictures, blev gjort opmærksomme på Sebastian McClards opførsel i juli sidste år, opsagde de ham med øjeblikkelig virkning.

Modellen Emily Ratajkowski søgte sidste sommer om skilsmisse fra Sebastian Bear-McClard, efter rygter om, at sidstnævnte skulle have været utro.