Har du nogensinde haft så dårlig en tur ned i dit lokale supermarked, at du er endt med at sagsøge dem for syv millioner kroner?

Det spørgsmål kan de fleste nok svare nej til.

Men det kan Hollywoodstjernen Tyrese Gibson, der blandt andet er kendt fra de populære 'Fast & Furious'-film, ikke. 

Helt tilbage i februar handlede han i Home Depot i Los Angeles. Da han skulle betale for sine varer var der, ifølge ham selv, problemer med forretningens systemer, og derfor valgte han at gå udenfor, da mange af kunderne genkendte ham. 

I stedet overlod han betalingen, som skulle ske med hans kreditkort, til to af hans venner, hvilket han fortalte til forretningens medarbejdere.

The Home Depot er en populær byggemarkedskæde i USA.
The Home Depot er en populær byggemarkedskæde i USA. Foto: Richard Vogel/AP/Ritzau Scanpix
Vis mere

Men da vennerne forsøgte at betale, krævede ekspedienten i henhold til reglerne at se id på ejeren af kreditkortet. 

Tyrese Gibson, som fortsat stod udenfor, ringede hende op på Facetime.

»Du kan se mit ansigt, du kan se det er mig,« sagde han, men ekspedienten insisterede fortsat på, at hun skulle se id.

Tyrese Gibson gav dog ikke op.

»Skal jeg få Home Depots ceo til at ringe til dig i morgen? For han er min nabo i Atlanta,« sagde han.

Lige lidt hjalp det dog, og han måtte gå ind igen. Her skændtes han med både ekspedienten og ekspedientens chef, før han endelig viste sit id og betalte. 

Hele seancen blev filmet, og i august blussede konflikten op igen, da Tyrese Gibson valgte at sagsøge byggemarkedet, fordi han mener, at ekspedienten udsatte ham for racistisk diskrimination.

Hans krav på en million dollar – eller cirka syv millioner kroner – svarer til det, som han mener, han over årene har brugt i byggemarkedet, som han ovenikøbet har kaldt for 'sit Disneyland'.

Men Home Depot er bestemt ikke enige i skuespillerens udlægning af sagen.

Det fremgår at retsdokumenter, som TMZ har set.

For det første afviser de, at der var problemer med deres systemer, da Tyrese Gibson skulle betale. I stedet fortæller de, at alle hans varer var slået ind, da han besluttede sig for at forlade kassen for at shoppe videre. 

25 minutter tog det, før han vendte tilbage, og i mellemtiden havde ekspedienten ryddet hans ordre.

Byggemarkedet afviser også, at Tyrese Gibson skulle have fortalt medarbejderne, at hans venner ville betale for varerne med hans kreditkort, og de hævder at have videoovervågning, som viser, at skuespillerne ikke talte ansigt til ansigt med nogen ansatte, før han gik udenfor.

Home Depot fortæller videre, at ekspedienten helt simpelt fortalte Tyrese Gibson, at Facetime ikke var nok, og at det var nødvendigt at se et fysisk id.

Hvor sagen ender er endnu for tidligt at sige, men Tyrese Gibson har sagt, at han overvejer at skifte til Home Depots konkurrenter, Lowe.