Torsdag fik Gwyneth Paltrow afvist en usædvanlig anmodning af retten i Utah.

Her står den 50-årige skuespiller og livsstilsinfluencer anklaget for at være skyld i at den pensionerede øjenlæge, Terry Sanderson, i 2016 pådrog sig en permanent hjerneskade på grund af en skiulykke.

Før vidneudsagnene under torsdagens retsmøde, tog Gwyneth Paltrows advokat, Steve Owens, ordet, skriver BBC.

»Min klients private sikkerhedshold ønskede at give nogle lækkerier til retsbetjentene, fordi de har været hjælpsomme,« lød det fra advokaten.

»Jeg vil gøre det åbent og spørge om, der er nogen indvendinger mod det.«

Det var der.

Terry Sandersons advokat protesterede straks, og dommeren, Kent Holmberg, måtte sige 'tak, men nej tak' til det ubestemte slik. Det kunne dog påpegede han blive delt ud efter retsmødet.

Torsdag var tredje dag for retssagen i Utah. Sagen forventes at vare en uge og slutte tirsdag 30. marts.

Gwyneth Paltrow forlod retten i Park City, Utah i USA, tirsdag 21. marts 2023.
Gwyneth Paltrow forlod retten i Park City, Utah i USA, tirsdag 21. marts 2023. Foto: Rick Bowmer
Vis mere

Den 76-årige pensionerede øjenlæge,Terry Sanderson, lagde sag an mod Gwyneth Paltrow tilbage i 2019.

Her anklagede han skuespillerinden for at kollidere med ham, mens han kørte ned ad en begynderbakke sammen med en ski-instruktør.

I følge søgsmålet skulle Gwyneth Paltrow have 'rejst sig og løbet videre, og dermed have efterladt Sanderson 'alvorligt tilskadekommen'.

Terry Sanderson ønsker en erstatning på mere end to millioner danske kroner – efter at have fået afvist sit første erstatningsønske på 20 millioner kroner – da han mener, at sammenstødet resulterede i en 'permanent traumatisk hjerneskade', foruden fire brækkede ribben, svig og smerte, vansiring, følelsesmæssig nød og tab af livsglæde.

Terry Sanderson var også til stede ved retssagens begyndelse i retten i Park City, Utah i USA, tirsdag 21. marts 2023.
Terry Sanderson var også til stede ved retssagens begyndelse i retten i Park City, Utah i USA, tirsdag 21. marts 2023. Foto: POOL
Vis mere

Terry Sanderson har ligeledes sagsøgt skisportsstedet og to unavngivne ansatte.

Gwyneth Paltrow har dog fastholdt, at anklagen er 'fuldstændig uden berettigelse'.

Skuespillerinden har fremsat et modkrav og bedt Terry Sanderson betale en 'symbolsk erstatning i form af 1 dollar', foruden erstatning for hendes advokatomkostninger i sagen.

Gwyneth Paltrow mener, at det var den tidligere øjenlæge, der ramte hende, og beskylder ham for at ville 'udnytte hendes kendis-status og rigdom', som det fremgår af sagsdokumenterne.