Internettet gik amok, da Emily Ratajkowski og Harry Styles i slutningen af marts pludselig blev set kysse på gaden i Tokyo.

Hvad skete der? Var modellen og popstjernen et nyt par?

En video af situationen spredte sig på sociale medier, uden nogen af parterne valgte at kommentere på det, men nu svarer Emily Ratajkowski igen.

Den 31-årige amerikanske model har givet et nyt interview med den spanske udgave af modebladet Vogue.

Emily Ratajkowski til Vanity Fairs Oscar-fest 12. marts.
Emily Ratajkowski til Vanity Fairs Oscar-fest 12. marts. Foto: DANNY MOLOSHOK
Vis mere

I interviewet taler de om, at det i år er ti år siden, at hun blev et offentligt ansigt, efter hun medvirkede i musikvideoen til Robin Thickes hit 'Blurred Lines'.

Det har blandt andet medført et fokus på hendes datingliv, og ud over Harry Styles er hun på det seneste blevet kædet romantisk sammen med kendte navne som Brad Pitt og de to komikere Pete Davidson og Eric Andre.

Emily Ratajkowski bliver spurgt, om man nogensinde vænner sig til, at omverdenen følger med i ens privatliv, og her svarer hun først:

»Nej. Det er meget underligt at have en bestemt oplevelse og så have hele verden til at følge med og kommentere på det.«

Harry Styles til en filmfestival i Toronto i efteråret.
Harry Styles til en filmfestival i Toronto i efteråret. Foto: Evan Agostini
Vis mere

Hun fortæller, at hun efter to længerevarende forhold for første gang i lang tid for tiden er ude på datingmarkedet og tilføjer om situationen med Harry Styles:

»Jeg forventede ikke, at det skete (at videoen gik viralt, red.), men generelt set tror jeg, der er en grund til, at nogle af de kendte mennesker, der bor i Los Angeles, hyrer sikkerhedsfolk og lader være med at spise på offentlige restauranter.«

Emily Ratajkowski forklarer, at det tager hårdt på hende, når hendes privatliv bliver 'invaderet', og understreger, at hun især er bekymret for sin søn, når det kommer til paparazzofotografer.

»Jeg vil ikke have, at han skal være bange for dem, men samtidig skal han vide, at de ikke er hans venner. Hvis der sker ham noget, er jeg sikker på, at de tager et billede, før de hjælper ham.«

Herunder kan du høre seneste afsnit af B.T.s podcast 'Det, vi taler om':