Det har været en turbulent årrække for Felicity Huffman, efter hun har siddet 11 dage i fængsel for bestikkelse. 

Men nu vender 'Desperate Housewives'-skuespilleren tilbage på skærmen efter skandalen, skriver norske Dagbladet. 

Ifølge flere udenlandske medier som People har den 61-årige skuespiller angiveligt kapret en gæsterolle i spinoff-serien 'Criminal Minds: Evolution'. 

Felicity Huffman kommer til at spille rollen som Dr. Jill Gideon, der skal hjælpe FBI med at efterforske en mordteori.

Selvom rollen er blevet annonceret som en gæsterolle, kan det tyde på, at karakteren alligevel har en mere langsigtet fremtid, skriver Dagbladet.

Det er Felicity Huffmans første rolle, siden hun i 2019 blev dømt for at have betalt 82.500 kroner i håb om at få sin datter ind på et eliteuniversitet.

Dengang betalte den kendte skuespiller universitetsrådgiveren William 'Rick' Singer for at få en inspektør til at ændre svarene på hendes datters adgangsgivende eksamen til universitetet. 

Drømmen om et eliteuniversitet blev lagt på hylden, da Felicity Huffman bagefter blev idømt 14 dages fængsel, 250 timers samfundstjeneste og en bøde på 171.500 kroner for bestikkelse.

Felicity Huffman har tidligere kommenteret på sagen i et interview med ABC7 Eyewitness News

»Jeg arbejdede med William 'Rick' Singer i et år og stolede på ham. Efter et år begyndte han at sige, at 'din datter kommer ikke ind på nogle af de universiteter, hun drømmer om.' Og jeg troede på ham.« 

Hun forklarede, at hun så bestikkelsen som en måde at 'give sin datter en fremtid på'.

Felicity Huffman slap med 11 dages fængsel i 2019.