Først ville hun gennemføre det – men nu har tonen fået en anden lyd.

Den amerikanske Hollywoodstjerne Drew Barrymore har valgt at droppe indspilningerne af sit talkshow og i stedet sætte det på pause.

Det skriver skuespilleren på Instagram.

Egentlig havde hun tænkt sig at gennemføre det – og det medførte enorm kritik organisationen af manuskriptforfattere i USA (WGA) samt fans.

Kritikken skal ses i lyset af, at der lige nu foregår en strejke blandt skuespillere og manuskriptforfattere i Hollywood.

Ikke desto mindre proklamerede Barrymore, at 'The Drew Barrymore Show' vil vende tilbage på skærmen 18. september. Dog uden de manuskriptforfattere, som i øjeblikket kræver bedre løn og arbejdsvilkår.

Hun blev dermed kritiseret for at bryde strejken.

Det fik sågar folk til at demonstrere foran de bygninger, hvor optagelserne fandt sted.

Og nu sætter Barrymore altså det hele på pause:

'Jeg har lyttet til alle, og jeg har besluttet at sætte premieren på serien på pause, indtil strejken er overstået. Jeg har ikke ord til at udtrykke min dybeste undskyldning til alle, jeg har såret, og selvfølgelig til vores utrolige team, der arbejder på serien og har gjort den til det, den er i dag'.

'Vi har virkelig forsøgt at finde en vej frem. Og jeg håber virkelig på en løsning for hele branchen meget snart', skriver hun på Instagram.