'Marvel'-stjernen Chris Hemsworth og hans kone, Elsa Pataky, har i anledning af deres søns ni-års fødselsdag lagt et familiebillede på Instagram.

Billedet er tilsyneladende tænkt som et lille, skægt indslag, men problemet er bare, at ikke alle finder familiestunden lige sjov.

På billedet står Chris Hemsworth og ser smilende til, mens konen og et af børnene maser fødselsdagsbarnets ansigt ned i en chokoladekage.

'Tillykke med ni-års fødselsdagen til min lille mand! Der er kun en måde at spise kage på i dette hus, og det er ved at få mor til at smadre dit hoved ned i den. Ansigtet først! 'Hey mor, jeg kan ikke lide chokolade, jeg fortrækker vanilje'. 'Åh virkelig, søn, hvad så nu?'' skriver Chris Hemsworth til billedet.

Flere af skuespillerens 56 millioner følgere skriver tillykke til fødselaren, mens andre skriver, at vittigheden ikke er morsom i deres optik.

'Folk med underlige familietraditioner behøver ikke at dele. At skubbe dit barns ansigt ned i en kage er lidt for meget,' skriver en bruger blandt andet.

'Hvorfor synes folk, det er sjovt?' skriver en anden.

Flere spekulerer også i, om det mon kan have noget at gøre med Elsa Patakys spanske herkomst at gøre.

Det er nemlig en kendt fødselsdagstradition i latinamerikanske lande at skubbe fødselarens hoved ned i en kage. Den mexicanske skuespiller Salma Hayek har tidligere fortalt om traditionen, der hedder 'mordida', at det på dansk betyder 'at bide'.

Som gæst i talkshowet 'The Kelly Clarkson Show' fortalte hun om, hvordan hun fik en modvillig Angelina Jolie, der tydeligvis heller ikke kendte til traditionen, til at skubbe Salma Hayeks hoved ned i fødselsdagskagen.