Skuespiller Danny Masterson blev idømt 30 års fængsel for to voldtægter tilbage i 00erne. 

Gennem hele retssagen sad hans hustru Bijou Phillips i retssalen og støttede sin mand. Han sendte hende endda et luftkys, da han blev eskorteret ud af retten efter sin dom.

Men mandag søgte hun altså om skilsmisse fra manden, hun har været gift med i 12 år, med årsagen 'uforsonlige uenigheder.'

Det skriver People, der har været i kontakt med Bijou Phillips advokat, der udtaler sig på vegne af sin klient. 

Parret deler en 9-årig pige, hvor Phillips har søgt om fuld forældremyndighed, dog med mulighed for, at barnet må besøge sin far i fængslet. Hun anmoder også om, at Masterson skal betale alle advokatsalærer. 

Derudover har hun bedt om, at deres værdier bliver delt op efter særeje, da det ikke fremgår, at de har haft en ægteskabspagt, da de indgik i ægteskabet. 

»Fru Phillips har i denne svære tid besluttet at søge om skilsmisse fra sin mand. Hendes førsteprioritet er fortsat hendes datter,« fortæller Bijou Phillips advokat, Peter A. Lauzon til mediet, og tilføjer: 

»Denne tid har været ufattelig hård for deres ægteskab og familie. Masterson har altid støttet Fru Phillips i de svære tider i hendes liv. Fru Phillips anerkender, at Masterson er en vidunderlig far for deres datter.« 

Skilsmissen kommer efter, at Danny Masterson for mindre end to uger siden blev dømt for at have voldtaget to kvinder. Retten fandt det bevist, at han havde puttet stoffer i deres drinks og voldtaget dem brutalt.

En tredje kvinde, hans ekskæreste, anklagede ham også for voldtægt. Det fandt retten ham dog ikke skyldig i.

Bijou Phillips har været sammen med skuespilleren siden 2004, hvor de blev gift i 2009. 

Danny Masterson er bedst kendt for sin rolle i den amerikanske serie 'That 70's show.'

Tidligere kollegaer og venner har været ude og forsvare Danny Masterson siden hans dom. 

Særligt bemærkelsesværdigt var skuespiller Ashton Kutcher og hans hustru Mila Kunis, der efterfølgende trak deres forsvar tilbage - men alligevel også blev nødt til at trække sig fra bestyrelsen i deres anti-børnemisbrugs organisation