Det var ikke ligefrem lovord, Avril Lavigne havde til overs for en kvinde, der løb ind på scenen, mens sangeren optrådte.

Mandag aften blev den canadiske musikpris, Juno, uddelt i byen Edmonton.

Den 38-årige sanger Avril Lavigne, der selv var nomineret i fem kategorier, var i færd med at introducere en anden kunstner, da hun blev afbrudt af en topløs klimademonstrant.

Kun iført slagord, lyserøde jeans og matchende tørklæde løb kvinden op på scenen. Det skriver CNN.

Avril Lavigne blev afbrudt af en topløs demonstrant, der løb ind på scenen under den årlige Juno Awards i Canada. Foto Ed Kaiser
Avril Lavigne blev afbrudt af en topløs demonstrant, der løb ind på scenen under den årlige Juno Awards i Canada. Foto Ed Kaiser Foto: ED KAISER
Vis mere

»Bevar det grønne bælte,« stod der blandt på ryggen af demonstranten. Det grønne bælte er et naturskønt område i staten Ontario, som p.t. er i færd med at blive byggemodnet, og som efter planen inden 2025 skal udlægges til beboelse.

Om Avril Lavigne er enig i budskabet vides ikke, men det stod klart, at hun ikke i hvert fald ikke brød sig om måden, budskabet blev leveret på.

Med ordenen: ‘Get the F… off’, bad hun to gange demonstranten om at forsvinde fra scenen. Men først, da en security vagt kom Lavigne til undsætning, kom der skred i tingene.

Da Avril Lavigne senere på aftenen igen stod på scenen for at modtage publikumsprisen ‘TikTok Juno Fan Choice Award’, fik klimademonstranten endnu en hilsen med på vejen:

»Nu er der ikke nogle, der prøver på noget denne gang, ellers kommer canadieren op i mig og så går jeg amok,« lød det fra sangeren.