Hun kalder selv oplevelsen til auditionen for »klam«. 

For i 00erne deltog skuespiller Anne Hathaway i en særlig form for »kemi-test« mellem skuespillerne til en film, hun var blevet castet i. 

Det fortæller hun i et interview med V Magazine.

Anne Hathaway fik dengang rollen i en film– som hun ikke ønsker at specificere – og derefter fortalte producerne, at der var et hold af fyre på vej til aflægge prøve som hendes potentielle kamera-flirt. 

»De fortalte mig, at 'Vi har ti fyre på vej, og du har rollen. Er du ikke spændt på at få lov til at snave dem alle sammen?' Og jeg spekulerede på, om der var noget galt med mig, fordi jeg glædede mig ikke,« siger den 41-årige skuespiller til V Magazine. 

Hun fortæller også, at hun synes, oplevelsen lød »klam«, men at hun ikke ville virke besværlig, og derfor gik med til den usædvanlige form for casting.

Anne Hathaway understreger dog, at det var en anden tid, og at praksissen for auditions var anderledes i 00erne – og hun er derfor sikker på, at hensigten bag castingen var god. 

I dag har hun som producer på filmen 'The Idea of You', som hun selv medvirker i, været med til at finde andre måder, hvorpå man kan caste kærester – for eksempel ved at få dem til at danse sammen eller genopføre date-scenarier. 

'The Idea of You' udkommer på 'Prime Video' i starten af maj.