Vædderen:


Du er klog nok til at vide, at hvis du samarbejder med en anden, kan påtage dig større opgaver. Gør det og sagen går lige igennem.


Tyren:

Der sker ændringer inden for økonomien, men heldigvis vil det betyde en mulighed for at droppe en investering, der ikke går godt.
Tvillingerne:

Når fantasien får frit løb, får du hele tiden lyse ideer, men gør så noget ved dem. Sæt gang i dem, og du får meget fin succes.
Krebsen:

Du ved instinktivt, at et skift i tilstandene vil være godt for dig i det lange løb, så en negativ situation vil ikke genere dig.
Løven:

Diskuter et problem med en ven, så snart chancen byder sig. Vær åben, så vil du finde en krystalklar måde at løse problemet på.
Jomfruen:

Banker mulighederne på, så byd dem bare velkommen med åbne arme. Der vil vise sig flere veje til at øge dine økonomiske midler.
Vægten:

Du er en vinder, fordi du kaster dig ud i udfordrende sager med positiv holdning. Det negative får ikke lov at spille en rolle.
Skorpionen:

Hold dine sager for dig selv, så kan du nemlig løse dem i dit eget tempo. Svæk ikke din position ved at diskutere dem med andre.
Skytten:

Hold dig ikke tilbage med at bruge dine talenter på noget stort. Et vidtrækkende projekt vil vise sig at være lige noget for dig.
Stenbukken:

Du er klar over, at personlig gevinst ikke bare kommer flyvende, så du griber chancen for at opnå noget rigtig stort. Det lykkes.
Vandmanden:

Tøv ikke med at bruge unikke metoder til at opnå noget. En positiv attitude til dine evner vil bringe dig det rette sted hen.
Fiskene:

Sager der ikke er behandlet på konventionel vis kan alligevel løses med stor succes. Vær positiv, alt vender sig til det bedste.