Vædderen:


Du er klog nok til at vide, at hvis du samarbejder med en anden, kan påtage dig større opgaver. Gør det og sagen går lige igennem.


Tyren:

Der sker ændringer inden for økonomien, men heldigvis vil det betyde en mulighed for at droppe en investering, der ikke går godt.
Tvillingerne:

Når fantasien får frit løb, får du hele tiden lyse ideer, men gør så noget ved dem. Sæt gang i dem, og du får meget fin succes.
Krebsen:

Du ved instinktivt, at et skift i tilstandene vil være godt for dig i det lange løb, så en negativ situation vil ikke genere dig.
Løven:

Diskuter et problem med en ven, så snart chancen byder sig. Vær åben, så vil du finde en krystalklar måde at løse problemet på.
Jomfruen:

Banker mulighederne på, så byd dem bare velkommen med åbne arme. Der vil vise sig flere veje til at øge dine økonomiske midler.
Vægten:

Du er en vinder, fordi du kaster dig ud i udfordrende sager med positiv holdning. Det negative får ikke lov at spille en rolle.
Skorpionen:

Hold dine sager for dig selv, så kan du nemlig løse dem i dit eget tempo. Svæk ikke din position ved at diskutere dem med andre.
Skytten:

Hold dig ikke tilbage med at bruge dine talenter på noget stort. Et vidtrækkende projekt vil vise sig at være lige noget for dig.
Stenbukken:

Du er klar over, at personlig gevinst ikke bare kommer flyvende, så du griber chancen for at opnå noget rigtig stort. Det lykkes.
Vandmanden:

Tøv ikke med at bruge unikke metoder til at opnå noget. En positiv attitude til dine evner vil bringe dig det rette sted hen.
Fiskene:

Sager der ikke er behandlet på konventionel vis kan alligevel løses med stor succes. Vær positiv, alt vender sig til det bedste.
SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.