Vædderen:

Du bliver holdleder, selv om du ikke er formel leder. Hvis situationen kræver det, så spring til og gør hvad du kan for gruppen.


Tyren:

Du nyder at hjælpe andre. Heldigvis er der altid nogen, der har brug for det, og som synes rigtig godt om din måde at gøre det på.


Tvillingerne:

Tøv ikke med at gøre dig gældende, når situationen kræver det, især i en sag hvor lappeløsninger ikke dur. Gør det du bør og skal.


Krebsen:

Det er vigtigt, at det du gør for dig selv også er til fordel for andre. Tilgodeser du vennernes interesser, sker der gode ting.


Løven:

Retfærdighed betyder meget for dig, så derfor vil både dine kolleger, venner og familie skønne på din måde at gøre tingene på.


Jomfruen:

Følger du dit eget skøn, vil enhver handel og aftale, du har håbet at indgå, lykkes til fulde. Retfærdighed er nøglen til succes.


Vægten:

Du får brug for hjælp til at nå et mål, der påvirker en personlig interesse, men du vil ikke have problemer med at få denne hjælp.


Skorpionen:

Vurder tingene rent logisk, men du bør også lade dine fornemmelser få et ord med. Denne kombination leder dig på rette vej.


Skytten:

Hemmeligheden bag din succes er, at du virkelig tror på det, du laver. Det mærker andre, der straks vil følge dit gode eksempel.


Stenbukken:

Smøl ikke med de sager, der vil kaste belønninger af sig. Dine chancer for succes er gode, men de kan være flygtige, så hold fast.


Vandmanden:

Står du overfor et problem, du tidligere har løst med succes, så tøv ikke med at anvende samme taktik igen. Brug din erfaring.


Fiskene:

Problematiske tilstande påvirker en personlig interesse, men det vil ændre sig til det bedre. Længe ventede resultater venter dig.