Vædderen:

Undlad at blive involveret med en, der ofte spilder tiden, også selv om det bare er fornøjelse. Du vil meget gerne udrette noget.


Tyren:

Hvis du er opmærksom på din opførsel, vil du gøre et dybt indtryk på en, du lige har mødt og synes godt om. Tænk før du taler.


Tvillingerne:

Du kan kun indfri et personligt mål, når du lægger en plan og holder dig til den. Bliver du ukoncentreret, så revurder planen.


Krebsen:

Tvinges du til at vælge side, så vær ærlig over for dig selv og dine værdier, især når valget står mellem en ven og en bekendt.


Løven:

Vær ikke skødesløs med pengene. Du kan både spare og have det sjovt samtidig, det handler bare om hvilke aktiviteter, du vælger.


Jomfruen:

Du får de bedste resultater, når du følger kendte metoder. Det er sjovt at prøve noget nyt, men du må indse de gamle er bedre.


Vægten:

Du ved, det skal gøres, så find ikke på undskyldninger. Du vil få det godt, når det er overstået, og du ser, hvad du har opnået.


Skorpionen:

Gamle venskaber, der har vist sin værdi vil atter være din tid værd, og det vil give dig en vidunderlig følelse af taknemmelighed.


Skytten:

Ting sker ikke af sig selv, men dine materielle forventninger kan indfris, bare du er klar over, at der skal arbejdes for det.


Stenbukken:

Står du for at skulle vælge mellem en genvej eller den traditionelle, langsomme metode, vil du nå målet hurtigere med sidstnævnte.


Vandmanden:

Du kan være ret heldig i investeringer, men kun hvis du ved, hvad du gør. Undersøg mulighederne grundigt, inden du springer til.


Fiskene:

Det uventede kan være irriterende, men kan ikke vælte dig af pinden, hvis du holder hovedet koldt. Du arbejder fint under pres.
SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.