Vædderen:

Undlad at blive involveret med en, der ofte spilder tiden, også selv om det bare er fornøjelse. Du vil meget gerne udrette noget.


Tyren:

Hvis du er opmærksom på din opførsel, vil du gøre et dybt indtryk på en, du lige har mødt og synes godt om. Tænk før du taler.


Tvillingerne:

Du kan kun indfri et personligt mål, når du lægger en plan og holder dig til den. Bliver du ukoncentreret, så revurder planen.


Krebsen:

Tvinges du til at vælge side, så vær ærlig over for dig selv og dine værdier, især når valget står mellem en ven og en bekendt.


Løven:

Vær ikke skødesløs med pengene. Du kan både spare og have det sjovt samtidig, det handler bare om hvilke aktiviteter, du vælger.


Jomfruen:

Du får de bedste resultater, når du følger kendte metoder. Det er sjovt at prøve noget nyt, men du må indse de gamle er bedre.


Vægten:

Du ved, det skal gøres, så find ikke på undskyldninger. Du vil få det godt, når det er overstået, og du ser, hvad du har opnået.


Skorpionen:

Gamle venskaber, der har vist sin værdi vil atter være din tid værd, og det vil give dig en vidunderlig følelse af taknemmelighed.


Skytten:

Ting sker ikke af sig selv, men dine materielle forventninger kan indfris, bare du er klar over, at der skal arbejdes for det.


Stenbukken:

Står du for at skulle vælge mellem en genvej eller den traditionelle, langsomme metode, vil du nå målet hurtigere med sidstnævnte.


Vandmanden:

Du kan være ret heldig i investeringer, men kun hvis du ved, hvad du gør. Undersøg mulighederne grundigt, inden du springer til.


Fiskene:

Det uventede kan være irriterende, men kan ikke vælte dig af pinden, hvis du holder hovedet koldt. Du arbejder fint under pres.