Vædderen:

Er du dristig, så kast dig over nogle arbejdsrelaterede opgaver. Vær forberedt på at ændre metoder, hvis situationen fordrer det.


Tyren:

Lyt når kloge mennesker udtaler sig. Der bliver fortalt og forklaret noget, der er værd at huske, da det kan hjælpe dig senere.


Tvillingerne:

Skønt du handler uden at bruge den nødvendige tid på at analyse den forhåndenværende information, vil du indhente relevante data.


Krebsen:

Samarbejdsvilje fremmer dine styrker og tiltrækker andre. Brug det til din fordel, når der diskuteres makkerskaber på arbejde.


Løven:

Skønt du foretrækker at arbejde med hovedet og ikke med hænderne, så er du klædt på til fysiske opgaver. Brug begge evner sammen.


Jomfruen:

I stedet for at følge dagens plan, så tag dig tid til lidt morskab med gode venner. Kvalitetstid med gamle venner stimulerer dig.


Vægten:

Bliv ikke overrasket, hvis din plads bliver samlingssted for gode venner og kolleger standser op. Du tiltrækker dem som en magnet.


Skorpionen:

Selv om det kræver en hel del aktivitet for at tilfredsstille din energi, så vil du alligevel hellere deltage i prøvede projekter.


Skytten:

Det betaler sig at bruge lidt tid på at evaluere dine evner og styrker. Når du har vurderet din værdi, kan du roligt lægge planer.


Stenbukken:

Du er en dynamisk person, og dine lederevner bliver udnyttet, hvor du vender dig. Du kan styre, lede og samtidig have det sjovt.


Vandmanden:

De to vigtigste redskaber du har, er din sans for humor og spidsfindighed. Begge kan bruges effektivt til at afværge modstand.


Fiskene:

Løs dine opgaver først, bagefter kan du bruge tid på fornøjelser. Begge dele vil pudse dit syn på tilværelsen og din attitude op.
SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.