Vædderen:

Er du dristig, så kast dig over nogle arbejdsrelaterede opgaver. Vær forberedt på at ændre metoder, hvis situationen fordrer det.


Tyren:

Lyt når kloge mennesker udtaler sig. Der bliver fortalt og forklaret noget, der er værd at huske, da det kan hjælpe dig senere.


Tvillingerne:

Skønt du handler uden at bruge den nødvendige tid på at analyse den forhåndenværende information, vil du indhente relevante data.


Krebsen:

Samarbejdsvilje fremmer dine styrker og tiltrækker andre. Brug det til din fordel, når der diskuteres makkerskaber på arbejde.


Løven:

Skønt du foretrækker at arbejde med hovedet og ikke med hænderne, så er du klædt på til fysiske opgaver. Brug begge evner sammen.


Jomfruen:

I stedet for at følge dagens plan, så tag dig tid til lidt morskab med gode venner. Kvalitetstid med gamle venner stimulerer dig.


Vægten:

Bliv ikke overrasket, hvis din plads bliver samlingssted for gode venner og kolleger standser op. Du tiltrækker dem som en magnet.


Skorpionen:

Selv om det kræver en hel del aktivitet for at tilfredsstille din energi, så vil du alligevel hellere deltage i prøvede projekter.


Skytten:

Det betaler sig at bruge lidt tid på at evaluere dine evner og styrker. Når du har vurderet din værdi, kan du roligt lægge planer.


Stenbukken:

Du er en dynamisk person, og dine lederevner bliver udnyttet, hvor du vender dig. Du kan styre, lede og samtidig have det sjovt.


Vandmanden:

De to vigtigste redskaber du har, er din sans for humor og spidsfindighed. Begge kan bruges effektivt til at afværge modstand.


Fiskene:

Løs dine opgaver først, bagefter kan du bruge tid på fornøjelser. Begge dele vil pudse dit syn på tilværelsen og din attitude op.