Vædderen:

Du bør lytte til andre, ellers risikerer du at gå glip af noget vigtigt, der senere kan give dig succes. Vær fokuseret hele tiden.


Tyren:

Hvis du skal nå dine mål, så bør du lægge kreditkort og lidt ekstra penge i pungen, for der kan meget let opstå uventede udgifter.


Tvillingerne:

Du føler dig presset til at ændre dine arbejdsmetoder af en kollega, som er strid over for alle. Hvis du gør det, ender det galt.


Krebsen:

Vogt din tunge godt, ellers kommer du til at sige noget, du ikke må. Sker det, vil du skabe problemer for både dig selv og andre.


Løven:

Du har lige så stor chance for at indfri dine ønsker som andre. Men giver du indtryk af, at du er mere berettiget, går det galt.


Jomfruen:

I det øjeblik du begynder at glide væk fra den kurs du har sat dig, vil du i den grad forfejle målet. Der kræves målrettethed.


Vægten:

Problemer opstår ved ikke at se realistisk på tingene. Ønsker du en produktiv dag, så hold op med at tro, at alt er rosenrødt.


Skorpionen:

Læg værktøjet væk og hold op med at forsøge at reparere ting, der ikke er gået i stykker. Skil ikke ting ad bare for sjov skyld.


Skytten:

Inden du og din gruppe kommer for dybt ind i arbejdet, så sørg for at I alle har samme mål i sigte. Tjek de andre som det første.


Stenbukken:

Giv ikke vanskelige sager til personer, der tidligere har leveret dårlige præstationer. De skal først vise, de kan gøre det bedre.


Vandmanden:

Du har altid været dristig og foretagsom, men du har satset på et forkert mål, hvor du fristes til at løbe unødvendige risici.


Fiskene:

Hold dine følelser i skak, ellers kan vreden og hidsigheden få overtaget, især i familiemæssige situationer. Du bør beherske dig.