B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 31. december 2007.

En, du skal arbejde sammen med, kan vise sig at være en smule på tværs. Vær klar over det, men du kan sagtens styre vedkommende.
Hvis ikke du er på vagt, kommer negative mennesker til at styre dig. Hvis du er sammen med en sådan, sig farvel til vedkommende.
Du har evnen til at være positiv, og du skal bruge denne evne for at undgå en ubehagelig konfrontation med en, der betyder noget.
Vis dog den samme positive indstilling til din familie, som du viser til dine venner. Din familie fortjener den samme behandling.
Du har kapaciteten til at klare de svære opgaver. Selv om de ikke bliver løst som forudset, kan du stadig høste frugten af dem.
Selv om du bliver indbudt til at venskabeligt væddemål, skal du holde fingrene væk. Det kan slå nogle grimme skår i fornøjelsen.
Dine kollegaer har større tiltro til dine evner, end du selv har - hvis du ikke har den store tillid til dig selv - stol på dem.
Hvis du kun omgås folk, du har brug for, får du hurtigt betegnelsen beregnende, og du kan let såre en masse mennesker.
Du er et uselvisk menneske, og en, der ved dette, vil prøve at opnå noget, vedkommende ikke er berettiget til. Lad dig ikke fuppe.
Pas på ikke at betragte en opgave som det store problem, når du rent faktisk kan løse den uden at gøre dig de store anstrengelser.
Hvis en ven beder om din hjælp, skal du ikke blive irriteret. Betragt det i stedet som en cadeau til din evne til at gøre noget.
Hvis en af dine venner som normalt er let at omgås, pludselig bliver på tværs, så bør du undersøge om problemet stikker dybere.