B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 24. december 2007.

Oversælg ikke dig selv, et produkt eller en idé. Ser du tegn på godkendelse, så ti, eller risikerer du at tale dig ud af det igen.
Du har svært ved at prioritere rigtigt. Det er vigtigt at huske, morskab bør stå nederst på listen - og ansvar og pligter øverst.
Lad ikke følelserne styre fornuften i forretningsmæssige sager eller økonomiske forhandlinger. Vær realistisk i din vurdering.
Sørg for at holde alt, selv små nederlag, i rette perspektiv. De vil alligevel kun have meget lille betydning i livets store spil.
Ønsker nogen at benytte sig af dine ydelser, så husk endelig, at din tid, dine særlige evner og ekspertise ikke går for spotpris.
Aktiviteter i den dyre ende kan slå bunden ud af din økonomi, så tænk dig om to gange før du vælger hvordan, du bruger fritiden.
Det ligner ikke dig at være egoistisk. Begynd ikke nu, du vil blot hade dig selv. Du bør tænke ligeså meget på andre som dig selv.
Du står i en situation, hvor du er bedre til at ramme din tommelfinger end sømmet. Dine ærgrelser skyldes ikke andre, men dig selv
Økonomisk succes kræver hårdt arbejde, sådan er det også for dig. Forlad dig ikke på held eller chance til at skaffe dig gevinst.
Medmindre du har forberedt dig og har stor viden om det, du laver, så kan dine projekter let gå i tusind stykker for dine fødder.
Du bliver overrasket, når du tror, man skylder dig en tjeneste. Du bør huske, at i livet er det lige for lige. Giver du, får du.
Flere kolleger bliver blandet ind i flere facetter af dit liv. Nogle vil kæmpe for din sag, andre bekæmper dig. Hold dem stangen.