B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 25. december 2007.

Det du gør i andres påsyn vil blive udført med et fingeraftryk, som er helt dit eget. Du skal ikke blive overrasket over bifaldet.
Det er vigtigt at være holdspiller, om det så er i arbejdsmæssig eller social henseende. Dine medspillere vil gøre deres bedste.
Ønsker du at opnå andres samtykke om noget, du gerne vil ændre, så er det tid til at sige det. Alle er velvilligt indstillede.
Bliv ikke overrasket, hvis du er showets stjerne. Ikke blot bidrager du med gode ideer til sagen, men du vil også gøre alle glade.
Små tiltag har det med at vokse til noget større, så tro ikke, der kun sker én god ting i dag. Du vil opnå langt mere samlet set.
Det er usandsynligt at et spontant engagement vil give dig større glæde lige nu. Dine glæder kommer fra velplanlagte arrangementer
Du kan lære af at observere, hvordan andre mennesker takler deres forhold. Aflur deres teknikker og tilpas dem dit eget forhold.
Du vil blive budt velkommen over alt, med eller uden invitation, og du vil nyde det. Alle synes at være meget glade for at se dig.
Små faktorer får nu større betydning end ellers især i personlige forhold. Det du opnår lige nu, vil vokse sig stort hen ad vejen.
Dine gode ønsker har stor indvirkning på dine nærmeste. Du ved ikke, hvad de ønsker at høre, men vid, dine ord har stor betydning.
Du har kendskab til en særlig oplysning, der kan bruges i din favør. Den har stor betydning både for dig og for dine kolleger.
Opsøg venner og familiemedlemmer du deler synspunkter med. En udveksling af ideer og tanker kan knytte jer tættere til hinanden.