B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 26. december 2007.

Medmindre du lægger dig i selen, og udsætter ethvert engagement af konkurrencemæssig karakter, vil du ikke kunne gøre rent bord.
Hvis det er ikke vigtigt, så undertryk din trang til at sige folk imod, skønt du ved, du har ret. Det kan ende i ubehageligheder.
Vær både på vagt og forsigtig med hensyn til større samarbejder. Du tager fejl, hvis du tror din stilling er stærk og dominerende.
Din dømmekraft svigter dig p.t. Du er nødt til at ændre noget, du har sat i værk. Hvad du ikke har i hovedet, må du have i benene.
Det ser ud til, at du negligerer noget, du har lovet at tage ansvar for. Brug ikke ferien som undskyldning - tag konsekvensen.
En, du ellers havde regnet med, kan alligevel ikke hjælpe dig. Du bliver desværre nødt til at sørge for det hele på egen hånd.
Du har normalt en sund selvtillid, med ikke i denne konkurrenceprægede sag, hvor odds er lige. Du vil se dig selv som underhund.
Du kan virke noget uberegnelig over for andre. Sig ikke først et og derefter det modsatte, især ikke når vennerne regner med dig.
Lad ikke en ødsel ven påvirke dig til at bruge penge. Du vil ærgre dig over et unyttigt køb, blot fordi det er på tilbud lige nu.
Analyser dine alternativer, især de karrieremæssige, men pas på du ikke virker usikker. Du skal være fast i dine beslutninger.
Du har lovet at gøre noget for en ven, der har brug for din hjælp, men føler du dig ikke tilskyndet nok, så vil du ikke gøre det.
Du bærer normalt over med en krævende ven, men da vennen bliver for grov, antændes din vrede. Men du må vælge dine ord med omhu.