B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 27. december 2007.

Tøv endelig ikke med at spørge venner om hjælp, hvis du mener, en af dem kan åbne en dør, du ikke selv har kunnet. Du vil få ret.
Vær ikke nervøs, hvis du løber ind i uforudsete problemer på arbejde. Skønt du ikke løser det straks, så gør din vedholdenhed det.
Du bliver lidt nedtrykt på grund af et par uheldige jobs, men når de er overstået, er du igen parat til at indtage verden.
Du vil have mere held i pengesager end ellers, medmindre du gambler eller tager chancer. Du bør holde dig til det, du kender.
Du er normalt meget forsigtig og fornuftig, men lige nu, løber du i andres øjne en risiko, men du ved selv, den er sikker nok.
Hvis du har behov for noget, så hold det ikke som en dyb hemmelighed. Flere, der før har hjulpet dig, står atter til tjeneste.
Det nytter ikke at klage over din nuværende situation. Gennemgå dine muligheder og fordele, for det ser slet ikke så dårligt ud.
Du kan opnå det utrolige, når du er motiveret. Tænk over, hvordan du kan forbedre din økonomi, så skal det nok lykkes for dig.
Sørg for at få et godt forhold til en kollega, så kan I i fællesskab opnå det, man ikke kan alene. To hoveder er bedre end et.
Glem egne interesser, for du er så heldig at drage fordele af dem, du hjælper. Din største succes får du med en, du assisterer.
Det er ikke sjovt, men du står i en situation, hvor du skal dømme i en sag mellem to stridende parter. Brug al din diplomati.
Revurder en sag vedrørende noget, du er involveret i, men usikker på. Det vil dog lykkes dig at opnå bedre resultater end ventet.