B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 30. december 2007.

Når du skal tage en svær beslutning, så husk, du ikke kan gøre alle tilpas. Hvis du ikke indser det, ender du med at såre nogen.
Inden du påtager dig besværlige opgaver, så vær klar over, at dine arbejdsmetoder er afgørende for at få succes. Læg en plan.
Spil ikke på chancen, når det gælder økonomi, men vær yderst forsigtig, hvis du tilbydes en investering, der er baseret på rygter.
Pas på, at en der før har rådet dig dårligt utilsigtet kan komme til at gøre det igen. Det er dog bare et udtryk for hjælpsomhed.
Hvis du ønsker succes, så forlad dig ikke på dig selv. Men regner du kun med, at andre opfylder dine ønsker, bliver du skuffet.
Der ligger mange chancer og venter vedrørende din karriere og økonomi, men du får svært ved at se dem, før du selv tror på dem.
Kun ved flid, ihærdighed og stædighed vil du indfri de mål, du har sat dig. Hvis du overlader det til chancen, bliver du skuffet.
Lul dig ikke ind i falsk tryghed i livet og tro, du har mere gennemslagskraft end dine modspillere. Det er tværtimod lige omvendt.
Det er klogt at lade en, du stoler på, holde styr på dit checkhæfte, ellers fristes du til at bruge det lille overskud, du har.
Sæt dig ikke i en ubehagelig situation ved at bede om en tjeneste af en opblæst kollega, der bruger afvisning som magtmiddel.
Lav dine ting, i stedet for at bruge tiden på at fortælle alle, hvor travlt du har. Men gode hensigter alene gør ikke arbejdet.
En der ved, at du er lidt godtroende vil hænge en gulerod op for næsen af dig. Spil ikke tiden med at gå efter det uopnåelige.